Maja Pernefeldt Sjukgymnastik + Träning | Stängt 7 – 16 september!
22006
post-template-default,single,single-post,postid-22006,single-format-standard,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Stängt 7 – 16 september!

Jag ber om ursäkt för att jag dröjt in i det sista med att lägga upp bokningsbara tider i september men jag har inväntat besked angående möjligheten att få följa med på en resa till rehabanläggningen Vintersol på Teneriffa i höst. Nu är det spikat och jag åker redan om två veckor! Jag kommer bli borta mellan måndag 7 september och onsdag 16 september och behöver därför ha stängt dessa dagar.

Som egen företagare är det fantastiskt att få möjligheten att åka på ett studiebesök som detta och jag hoppas att ni alla har överseende med att jag vill vidga mina vyer och bredda mina mina kunskaper lite nu när jag får chansen!

Bokningsbara tider för resten av september läggs ut idag och det är bara att gå in och haffa när det passar!

Jag önskar er en fortsatt trevlig vecka och hoppas vi ses innan jag åker!

/ Maja

maja