Maja Pernefeldt Sjukgymnastik + Träning | Samarbeten
19080
page-template-default,page,page-id-19080,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive
Sjukgymnast och rörlighetscoach
Crossfit

Sedan hösten 2014 har Maja haft ett nära samarbete med några av de atleter i Stockholm som satsar på en elitkarriär inom crossfit.

 

Hon har bl.a. hållit i workshops med fokus på rörlighet, rörelsekvalitet och stabilitet, varit/är närvarande på en del teamträningar och följer med atleterna på de flesta av tävlingarna för att massera, stretcha, preppa och peppa atleterna samt för att finnas till hands för ett eventuellt akut omhändertagande. Detta har blivit en trygghet för många av atleterna som på så sätt får en tät kontakt med sin sjukgymnast och snabbt får respons kring förändringar i sin rehab eller prehab.

Torsdagar med Maja
Houdini + Maja = Sant!

Houdini Sportswear är ett svenskt outdoor-företag som grundades av tre kvinnor 1993. Samarbetet lanserades vid årsskiftet och innebär att både Maja och Houdini Sportswear bjuder in till utomhusträning en torsdag i månaden. Efter avslutat träningspass är det mingel i butiken på Norrlandsgatan 12 och deltagarna ges generösa erbjudanden från båda samarbetspartners!

Få inbjudan
Att vara en del av en övningsbank
TAUFF

Tauff.com är en utbildningssida och en övningsbank som lär ut funktionell träning att utföra två och två, med den egna kroppsvikten som motstånd. Inspiration kommer från löpning, brottning och kampsport, och kan utföras av alla oavsett träningsnivå.

Maja är certifierad TAUFF-tränare, och en del av deras Coach-team, och blandar ofta in övningarna i de pass hon håller.

 

Läs mer
Rörelsekvalitet och kontroll
Crossfitcoach och Mobility and Movement trainer

Maja är certifierad Crossfit Level 1-coach samt vidareutbildad med ett Mobility and Movement- samt ett Gymnastics-certifikat. Är van att hålla i klasser för både nybörjare och vana motionärer samt att hålla i Crossfit Junior-grupper.

Maja brinner för att instruera rörelsekvalitet och kontroll och lägger mycket fokus på detta när hon coachar.