Maja Pernefeldt Sjukgymnastik + Träning | Om företaget
18859
page-template-default,page,page-id-18859,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

maja_etablerad

Med en examen från Karolinska Institutet i Stockholm, med kurser inom bland annat  Idrottsmedicin, akupunktur och massage och erfarenhet inom såväl primärvård som slutenvård vänder jag mig till den högpresterande idrottaren så väl som till motionären.
 
Jag tar emot patienter med alltifrån musarm till artros och har en gedigen erfarenhet kring skador och besvär relaterat till överbelastning.
För mig är kunskap och medvetenhet grunden till en god hälsa. Det gör det också lättare för dig att hålla motivationen uppe, ta ansvar för din rehabilitering och hjälper dig att nå dina mål.
 
Dessutom är jag ansluten till Falck Healthcare, så om du har en sjukvårdsförsäkring via SEB Tryggliv, DKV Hälsa eller Länsförsäkringar kan du komma till mig via din försäkring. Kontakta ditt försäkringsbolag för mer info.
 
Vill du kan jag även besöka ditt företag för att ge massage, hålla i rörlighetspass eller ge ergonomisk rådgivning.
 
Vi ses!
P.S. Fr.o.m Måndag 5 September är vi två sjukgymnaster som jobbar på kliniken – detta för att kunna erbjuda fler nybesökstider och lättare kunna täcka upp för varandra vid eventuell sjukdom eller frånvaro. Mer info under ”Nyheter”.
Utbildningar
Samarbeten
Kundföretag