Maja Pernefeldt Sjukgymnastik + Träning | Ny kollega på kliniken!
22254
post-template-default,single,single-post,postid-22254,single-format-standard,tribe-no-js,tribe-bar-is-disabled,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

Ny kollega på kliniken!

Måndag 5 September börjar Therese Uggla som Leg. Sjukgymnast hos Maja Pernefeldt Sjukgymnastik + Träning!

Trycket är högt på kliniken och jag behöver hjälp för att kunna ta emot nya patienter. Så med glädje välkomnar jag nu min före detta studiekamrat Therese Uggla som kollega på kliniken!

Under hösten kommer Therese att jobba en dag i veckan – måndagar – med förhoppning om ytterligare utökning efter årsskiftet. Therese kommer att ta emot egna nya patienter och massagekunder och jag kommer fortsätta ta emot gamla och nya kunder och patienter precis som vanligt – skillnaden nu är att vi är två som kan hjälpas åt att täcka upp för varandra om det behövs!

Jag ser verkligen fram emot att ha Therese som kollega och hoppas att ni alla ska trivas med henne lika bra som jag gör!

maja